Show- en Jachthoornkorps overhandigt een cheque ten bedrage van € 1885,11

Donderdagavond 14 oktober 2021 werd aan onze voorzitter Jan Hoogenbosch door Eveline Buskermolen en Hannes de Jong van het Show- en Jachthoornkorps een cheque overhandigd ten bedrage van € 1885,11.

Zoals ongetwijfeld bekend is het korps – helaas – aan het eind van 2020 gestopt vanwege een steeds verdere terugloop in het ledental.

Nadat een eindafrekening had plaatsgevonden bleef er nog een bedrag over dat is verdeeld over een drietal stichtingen die zich inzetten voor het verenigingsleven in Kudelstaart. Daar is de Stichting Supporting Kudelstaart er één van.

We bedanken namens alle Kudelstaartse verenigingen het (oude) bestuur en de leden van het Show- en Jachthoornkorps.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *